İçeriğe geç

Yurtiçi Kargo Kapıya Teslim Ediyor Mu

Yurtiçi Kargo kapıdan kargo alıyor mu?

Kargonuzun adresinizden alınmasını istiyorsanız 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo’yu veya 11’i arayarak saat 10:30’a kadar iletişime geçebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo adrese teslim ediyor mu?

Gönderinizin ağırlığını ve diğer boyutlarını belirledikten sonra, düzenlediğimiz faturanın bir kopyasını size bırakacağız. Gönderinizin doğrudan alıcının adresine teslim edilmesini talep ettiyseniz, nakliye acentemiz, bir kimlik ibraz edilmesi üzerine gönderiyi alıcıya teslim edecektir.

Yurtiçi Kargo Eve Getiriyor mu?

Adresinizden teslim aldığımız gönderinizi, tercih ettiğiniz hizmete uygun olarak, kargo hizmeti yükümlülüklerimiz kapsamında kimliğinizi ibraz etmeniz halinde alıcısına teslim edeceğiz.

Yurtiçi Kargo şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda kargonuz; teslimat şubesine ulaştığı tarihten itibaren 3 gün şubemizde bekletilir. Alıcı talep etmediği takdirde kargo 3 gün sonra göndericiye iade edilir.

Yurtiçi Kargo Evden Alım Nasıl Yapılır?

Gönderinizin iş günlerinde adresinizden alınmasını istiyorsanız Yurtiçi Kargo 444 99 99 çağrı merkezini saat 11:00’a kadar arayabilir veya talebinizi saat 12:00’a kadar iletebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo kapıda ödeme ücreti ne kadar?

Yurtiçi Kargo ile kapıda ödeme seçeneğimiz aktif edilmiştir. Ürünü satın alıp, ürünü kapıda teslim aldığınızda ürün bedelini nakit olarak ödeyebilirsiniz. Önemli: Bu hizmeti seçen müşterilerimize, 7. maddede yer alan ürün kargo ücretine ek olarak sipariş bedeline dahil olan “Kapıda Ödeme Ücreti” adı altında bir ücret yansıtılacaktır.

En hızlı kargo hangisi?

YK Plus 24 ile en yoğun hatlarımız arasında yer alan 10 hattımızda teslimat süresini 48 saatten 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır ve bu şehirlerden İstanbul’a kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Yurtiçi Kargo saat kaçta dağıtıma çıkıyor?

HataÜrünler ve HizmetlerKapsamTeslimat hizmeti Gün (Gün)

Kargo gelince evde olmazsam ne olur?

İlk teslimat denemesi: Taşıyıcı sizi adresinizde bulamazsa, verdiğiniz telefon numarasından sizinle iletişime geçecek ve uygun bir teslimat zamanı ayarlamaya çalışacaktır. İkinci teslimat denemesi: İlk denemede teslimat mümkün olmazsa, taşıyıcı bir sonraki iş gününde başka bir teslimat denemesi yapacaktır.

Yurtiçi kargo ücreti ne kadar 2024?

Yurtiçi Navlun ÜcretiNakliye AğırlığıŞehir Navlun ÜcretiEn Uzun Hat Navlun Ücreti> 1kg/desi₺88.21₺160.361kg/desi₺119.37₺195.012kg/desi₺125.05₺241.043kg/desi₺138.05₺269.637 satır daha• 30 Temmuz 2024

Kargo verirken TC istenir mi?

Kargo gönderilerinizin güvenliği ve tabi olduğumuz kanun ve yönetmeliklere uygunluk açısından kargonuzun teslimi veya teslim alınması sırasında “T.C. Kimlik Numarası” ve ticari gönderilerde “Vergi Numarası” nın ibraz edilmesi zorunludur.

En ucuz kargo hangisi?

Kargo firmaları arasında ürün ve ebatlara göre değişmekle birlikte en ucuz kargo ve taşımacılık hizmetini PTT sunmaktadır.

Kargomu şubeden nasıl alabilirim?

Göndericinin gönderim sırasında talebi üzerine, söz konusu gönderi hedef şubeye ulaştığında alıcıya telefonla gönderinin şubeye ulaştığı bilgisi iletilir. Alıcı müşterimiz bilgilendirildikten sonra kimliğini göstererek şubeden gönderisini teslim alabilir.

Kargoyu şubeden almazsam ne olur?

Kargo şirketi belirli bir süre teslim edilmeyen kargoyu depolar. Kargo sahibi kargoyu belirli bir süre içerisinde teslim almazsa kargo şirketi kargoyu iade edebilir veya imha edebilir. Teslim alınmayan kargo genellikle 3 ila 15 gün depolanır.

Kargo dağıtıma çıkmadan şubeden alınır mı?

Kargo teslim edilmezse teslim alırsınız. Kimliğinizi getirmeyi unutmayın aksi takdirde size verilmeyebilir.

Kargocular evden kargo alıyor mu?

Kargo göndermek için adresime kurye nasıl çağırabilirim? Toplama hizmetimizin bir parçası olarak web sitemizdeki kurye çağırma formunu doldurabilirsiniz. Bağlantı sizi forma götürecektir.

Evden iade kargo ücretli mi?

Yönetmeliğe göre; Satıcı, Tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaşmasından itibaren 14 gün içinde teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri iade etmekle yükümlüdür.

Kargoyu şubeden almazsam ne olur?

Kargo şirketi belirli bir süre teslim edilmeyen kargoyu depolar. Kargo sahibi kargoyu belirli bir süre içerisinde teslim almazsa kargo şirketi kargoyu iade edebilir veya imha edebilir. Teslim alınmayan kargo genellikle 3 ila 15 gün depolanır.

Aras Kargo kurye çağırmak ücretli mi?

Aras Kargo Kurye Hizmetleri Çağrıları: Kurye talebinde bulunma saatleri hafta içi 09:00 – 15:30, hafta sonu 09:00 – 12:00’dır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir